تبلیغات
نوکیاتل دات ای ار - رعایت این نكات در هنگام تهیه ترشی می‌توانید نتیجه كار شما را بهتر كند.
نوکیاتل دات ای ار                          
نوکیاتل دات ای ار : گسترش مطالب کاربردی برای دسترسی اسان تر کاربران با ذکر منبع
رعایت این نكات در هنگام تهیه ترشی می‌توانید نتیجه كار شما را بهتر كند.
تعداد بازدید: | دوشنبه 29 دی 1393 ساعت 11:47 ق.ظ | نویسنده وب نویس | ( نظرات )
انواع میوه‌هایی كه در ترشی استفاده می‌كنید سالم و بدون لك باشد و در سركه پخته شود.
شیشه های كوچک دهان گشاد، بهترین انتخاب ظروف برای ترشی و شور می‌باشد، زیرا زمانی كه شیشه را باز می‌كنید در مدت زمان كوتاه مصرف می‌شود.

نكات ترشی و شور

به گزارش نوکیاتل دات ای ار سبزیجات و صیفی‌جات را پس از شستن كاملاً خشك كنید، زیرا آب باقی‌مانده در سبزیجات و صیفی‌جات باعث كپك زدن ترشی و شور می‌شود.
زمانی كه سركه را به مواد ترشی اضافه می‌كنید باید كاملاً روی مواد را بپوشاند. برای تهیه شور نیز آب شور باید روی مواد را بپوشاند.


در ظرف ترشی و شور را محكم ببندید كه هوا وارد آن نشود.
در بعضی ترشی‌ها كه سبزیجات آن زیاد است، پس از یك الی دو هفته سركه جذب مواد می‌شود. در این حالت می‌توانید كمی سركه اضافه كنید.
هنگام مصرف ترشی یا شور دقت كنید وسیله‌ای كه با آن قصد برداشتن ترشی یا شور را از ظرف اصلی دارید حتماً تمیز باشد.


تاریخ آماده سازی ترشی را روی ظرف بنویسید تا زمان مصرف آن مشخص شود.
موسیر را شسته، مقداری آب جوش روی آن بریزید. زمانی كه آب سرد شد، در آبكش ریخته و مجدداً در ظرفی بریزید و روی آن آب جوش بریزید (این عمل را در طی 24 ساعت سه بار تكرار كنید). سپس در آب سرد ریخته، دو روز بگذارید بماند، در این مدت چند بار آب آن را عوض كنید. زمانی كه كاملاً نرم و لطیف شد، در صافی بریزید و روی پارچه تمیزی پهن كنید تا آب اضافی آن كاملاً گرفته شود. بادنجان‌ها را نیز پس از تمیز كردن با پوست به قطعات یك اندازه خرد كنید و در مقداری سركه بجوشانید. سپس در آبكش بریزید، تا تلخی آن گرفته شود.


آب نمک باید كاملاً روی سبزیجات و صیفی جات را بپوشانید. در صورت نیاز می‌توانید به میزان آب و نمك را اضافه نمایید.

سیاه دانه:
سیاه دانه از ادویه‌های مناسب ترشی می‌باشد كه قبل از استفاده در تابه روی حرارت باید تفت داده شود.این عمل باعث معطر شدن سیاه دانه می‌شود. باید توجه كنید اگر زمان تفت دادن كم باشد عطر سیاه دانه خارج نمی‌شود واگر زمان زیاد باشد، سیاه دانه می‌سوزد. بنابراین، هنگامی كه بوی معطر سیاه دانه به مشام رسید از روی حرارت بردارید.

منبع : ashpaz-bashi.blogfa.com

لطفا به اشتراک بزارید تا همه استفاده کنند

ارسال به نت ایران محبوب کن - فیس نما ارسال به کلوب افسران ارسال به بالاترین ارسال به توئیتر ارسال به فیسبوک

مرتبط با: WwW.NokiaTel.Ir -


می توانید دیدگاه خود را بنویسید

BHW سه شنبه 29 فروردین 1396 09:58 ق.ظ
These are in fact great ideas in regarding blogging.
You have touched some good things here. Any way keep up wrinting.
manicure شنبه 19 فروردین 1396 07:53 ب.ظ
I like the valuable info you provide on your articles.
I'll bookmark your weblog and test again right here
regularly. I am reasonably certain I'll be told many new stuff right right here!
Best of luck for the following!
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
 
"اللهم عجل الولیک الفرج"

اخرین عناوین
صفحات
ختم صلوات
ختم صلوات برای ظهور و سلامتی امام مهدی (عج)





آرشیو مطالب
امار بازدید
تعداد مطالب :
آخرین بروز رسانی :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
بیشترین بازدید : 13107
بازدید کل :