وب نویس یکشنبه 28 دی 1393 12:20 ب.ظ نظرات ()

یک کیلو سبزی اسفناج را پاک کرده، شسته، ریز خرد می‌کنیم


مواد لازم برای تهیه خورش آلو اسفناج

گوشت لخم تکه شده                        دو کاسه ماست خوری

سبزی اسفناج                                  یک کیلو

آلو                                                    یک کاسه ماست خوری

آرد گندم                                           یک قاشق غذاخوری

پیاز                                                   یک عدد

روغن                                               دو فنجان

نمک، فلفل و زردچوبه                       به میزان لازم

 

با این مقدار مواد لازم به اندازه 3 بشقاب خورش خوری از ”‌خورش آلو اسفناج“ خواهیم داشت.

 

یک عدد پیاز متوسط (معادل صد گرم)، یک کیلو اسفناج پاک نکرده معادل 4 کاسه ماست خوری اسفناج خرد کرده (500 الی 600 گرم سبزی خرد شده خواهیم داشت)، معادل یک کاسه ماست خوری اسفناج سرخ شده ( 250 الی 300 گرم سبزی سرخ شده خواهیم داشت)

خورش آلو اسفناجخورش آلو اسفناج

دو فنجان روغن (جمعاً معادل 200 گرم)، یک کاسه ماست خوری آلو (معادل 200 گرم)

خورش آلو اسفناجخورش آلو اسفناج

دو کاسه ماست خوری گوشت لخم تکه شده (جمعاً معادل 500 الی 600 گرم)، یک قاشق غذاخوری آرد گندم (معادل 15 گرم)

خورش آلو اسفناجخورش آلو اسفناج

نمک، زردچوبه و فلفل به میزان لازم

خورش آلو اسفناج
 
 

طرز تهیه خورش آلو اسفناج

به گزارش نوکیاتل دات ای ار یک کیلو سبزی اسفناج را پاک کرده، شسته، ریز خرد می‌کنیم. (اسفناج خرد شده حدود 4 الی 5 کاسه ماست خوری خواهد بود) سپس آن را با یک فنجان روغن کاملاً سرخ می‌کنیم تا یک کاسه ماست خوری سبزی سرخ شده به دست آید.

خورش آلو اسفناج

یک عدد پیاز متوسط را ریز خرد کرده، با یک فنجان روغن و با شعله زیاد آن را سرخ می‌کنیم و کمی زردچوبه به آن اضافه می‌کنیم تا پیاز داغ طلایی و برشته به دست آوریم.

خورش آلو اسفناج

دو کاسه گوشت، نمک و فلفل را اضافه کرده، تفت می‌دهیم.

خورش آلو اسفناج

یک قاشق آرد اضافه کرده، تفت می‌دهیم سپس اسفناج سرخ شده همراه با 3 الی 4 لیوان آب اضافه کرده تا حدود 2 ساعت با شعله کم بپزد.

خورش آلو اسفناج

آلو را اضافه می‌کنیم. دو ساعت دیگر نیز با شعله کم بپزد تا خورش پخته شده و کاملاً جا بیفتد.

خورش آلو اسفناج

خورش آماده است.

خورش آلو اسفناج

 نوش جان

خورش آلو اسفناج
بخش تغذیه و آشپزی تبیان