تبلیغات
نوکیاتل دات ای ار - آشنایی با روش تهیه خورش آلو اسفناج
نوکیاتل دات ای ار                          
نوکیاتل دات ای ار : گسترش مطالب کاربردی برای دسترسی اسان تر کاربران با ذکر منبع
آشنایی با روش تهیه خورش آلو اسفناج
تعداد بازدید: | یکشنبه 28 دی 1393 ساعت 11:20 ق.ظ | نویسنده وب نویس | ( نظرات )

یک کیلو سبزی اسفناج را پاک کرده، شسته، ریز خرد می‌کنیم


مواد لازم برای تهیه خورش آلو اسفناج

گوشت لخم تکه شده                        دو کاسه ماست خوری

سبزی اسفناج                                  یک کیلو

آلو                                                    یک کاسه ماست خوری

آرد گندم                                           یک قاشق غذاخوری

پیاز                                                   یک عدد

روغن                                               دو فنجان

نمک، فلفل و زردچوبه                       به میزان لازم

 

با این مقدار مواد لازم به اندازه 3 بشقاب خورش خوری از ”‌خورش آلو اسفناج“ خواهیم داشت.

 

یک عدد پیاز متوسط (معادل صد گرم)، یک کیلو اسفناج پاک نکرده معادل 4 کاسه ماست خوری اسفناج خرد کرده (500 الی 600 گرم سبزی خرد شده خواهیم داشت)، معادل یک کاسه ماست خوری اسفناج سرخ شده ( 250 الی 300 گرم سبزی سرخ شده خواهیم داشت)

خورش آلو اسفناجخورش آلو اسفناج

دو فنجان روغن (جمعاً معادل 200 گرم)، یک کاسه ماست خوری آلو (معادل 200 گرم)

خورش آلو اسفناجخورش آلو اسفناج

دو کاسه ماست خوری گوشت لخم تکه شده (جمعاً معادل 500 الی 600 گرم)، یک قاشق غذاخوری آرد گندم (معادل 15 گرم)

خورش آلو اسفناجخورش آلو اسفناج

نمک، زردچوبه و فلفل به میزان لازم

خورش آلو اسفناج
 
 

طرز تهیه خورش آلو اسفناج

به گزارش نوکیاتل دات ای ار یک کیلو سبزی اسفناج را پاک کرده، شسته، ریز خرد می‌کنیم. (اسفناج خرد شده حدود 4 الی 5 کاسه ماست خوری خواهد بود) سپس آن را با یک فنجان روغن کاملاً سرخ می‌کنیم تا یک کاسه ماست خوری سبزی سرخ شده به دست آید.

خورش آلو اسفناج

یک عدد پیاز متوسط را ریز خرد کرده، با یک فنجان روغن و با شعله زیاد آن را سرخ می‌کنیم و کمی زردچوبه به آن اضافه می‌کنیم تا پیاز داغ طلایی و برشته به دست آوریم.

خورش آلو اسفناج

دو کاسه گوشت، نمک و فلفل را اضافه کرده، تفت می‌دهیم.

خورش آلو اسفناج

یک قاشق آرد اضافه کرده، تفت می‌دهیم سپس اسفناج سرخ شده همراه با 3 الی 4 لیوان آب اضافه کرده تا حدود 2 ساعت با شعله کم بپزد.

خورش آلو اسفناج

آلو را اضافه می‌کنیم. دو ساعت دیگر نیز با شعله کم بپزد تا خورش پخته شده و کاملاً جا بیفتد.

خورش آلو اسفناج

خورش آماده است.

خورش آلو اسفناج

 نوش جان

خورش آلو اسفناج
بخش تغذیه و آشپزی تبیان

لطفا به اشتراک بزارید تا همه استفاده کنند

ارسال به نت ایران محبوب کن - فیس نما ارسال به کلوب افسران ارسال به بالاترین ارسال به توئیتر ارسال به فیسبوک

مرتبط با: WwW.NokiaTel.Ir - آشپزی -


می توانید دیدگاه خود را بنویسید

Foot Pain سه شنبه 17 مرداد 1396 06:23 ق.ظ
Sweet blog! I found it while searching on Yahoo News.
Do you have any suggestions on how to get listed in Yahoo News?

I've been trying for a while but I never seem to get there!
Thank you
manicure یکشنبه 20 فروردین 1396 12:39 ق.ظ
Appreciating the time and energy you put into your site and in depth information you provide.
It's awesome to come across a blog every once in a while that isn't the same old rehashed information. Wonderful read!

I've saved your site and I'm including your RSS feeds to my Google account.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
 
"اللهم عجل الولیک الفرج"

اخرین عناوین
صفحات
ختم صلوات
ختم صلوات برای ظهور و سلامتی امام مهدی (عج)





آرشیو مطالب
امار بازدید
تعداد مطالب :
آخرین بروز رسانی :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
بیشترین بازدید : 13107
بازدید کل :